Beeld
Veghel, 30 september 2021

Jumbo België opent tweede winkel in Oost-Vlaanderen

Jumbo opende vandaag om 9.00 uur de deuren van haar twaalfde winkel in België en de tweede winkel in Oost-Vlaanderen. De Jumbo is gevestigd in de Brugstraat 46 in Berlare. Berlarenaars kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Oost-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1300 vierkante meter en stelt zo’n 75 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Berlare,” geeft filiaalmanager Kevin Heirwegh aan. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Bij het winkelen worden ze trouwens geholpen door een enthousiast en behulpzaam team. Uiteraard in alle veiligheid en volgens de juiste maatregelen.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Net zoals bij de elf andere Jumbo winkels, kunnen de klanten bij Jumbo Berlare terecht voor een breed assortiment aan producten en Vlaamse klassiekers. Bijvoorbeeld versbereid stoofvlees, wild patés en heerlijke kaasplateaus. Ook voor typisch Belgisch fruit en groenten, zoals appelen en peren, witloof en pastinaak kunnen ze bij Jumbo terecht. Ten slotte, kunnen klanten er ook terecht voor pizza’s en maaltijden uit de eigen vers keukens, zoals kip aan ’t spit, en ter plaatse gebrande noten. Afrekenen doen klanten in een handomdraai bij de zelfscankassa’s. Daarnaast vinden Berlarenaars binnen het buitengewoon grote assortiment diverse producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Ook is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een Versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat het belevingsconcept ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze twaalfde winkel in Berlare openen en nu dus nog meer Oost-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Berlare breiden we onze Oost-Vlaamse fanclub verder uit. We hebben opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.” Momenteel staat de Jumbo teller op twaalf, maar daar stopt het niet. “We blijven de Jumbo-familie verder uitbreiden en zullen dit jaar nog een aantal mooie nieuwe winkels openen waaronder volgende week in Ronse,” besluit Isaac.

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo winkel in Berlare wordt feestelijk geopend door filiaalmanager Kevin Heirwegh en het team van Jumbo Berlare, samen met Peter Isaac, managing director van Jumbo België.
Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door het uitgebreide gamma aan verse groenten en fruit.
Fotobijschrift 3: Bij de verskeukens kunnen klanten terecht voor onder meer verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s.
Fotobijschrift 4: Jumbo Berlare biedt een groot assortiment van producten, waaronder heerlijke kaasplateaus.
Fotobijschrift 5: Boodschappen doen bij Jumbo Berlare wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.
Fotobijschrift 6: De eerste 300 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.