Beeld
Veghel, 7 juni 2023

Jumbo België opent tiende winkel in provincie Antwerpen

Lier krijgt de dertigste Belgische Jumbo winkel

Jumbo breidt uit en opent in Lier vandaag de deuren van haar tiende winkel in de provincie Antwerpen, die ondertussen al haar dertigste winkel in België is. Voor de beste service en een buitengewoon groot Jumbo-assortiment aan altijd lage prijzen, kunnen inwoners vanaf vandaag terecht bij het nieuwe filiaal aan de Antwerpsesteenweg 382 te Lier. De supermarktketen wil van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen.

De dertigste Jumbo in België
De provincie Antwerpen is opnieuw een Jumbo rijker, op de locatie van de voormalige disctotheek La Rocca. Dit werd al feestelijk ingezet in de zomer van vorig jaar, waar meer dan 1000 La Rocca-fans hun mooiste herinnering doorstuurden en 200 van hen naar huis gingen met een uniek aandenken. Tijdens de afbraak werden er namelijk 200 bakstenen verzameld en gesigneerd door de bekendste DJ’s die in de discotheek draaiden. Deze Bricks from a legend-campagne werd vorige vrijdag bekroond met zes Creative Belgium Awards.

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 2656 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van 45 werknemers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stelt Jelle Van Gansen, filiaalmanager van Jumbo Lier. “Bij Jumbo Lier komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Lier biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.” Daarnaast hecht de keten veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment.  Dat sluit aan bij hun doel, zo stelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Lier. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Lier zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.30 en 12.00 uur. 

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden
De beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Jumbo zet klanten op de eerste plaats, door de 7 Zekerheden, die dag na dag de beste service garanderen: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal.

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant
Jumbo gaat nog een stap verder in haar aanbod: behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Bovendien hebben die stuk voor stuk een versheidsgarantie van 7 dagen. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!” 

Belgen vertrouwd maken met Jumbo
Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, een gegeven dat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Lier en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!” 

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Lier werd geopend door filiaalmanager Jelle Van Gansen, Directeur België van Jumbo Peter Isaac en het team van Jumbo Lier.

Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrijft 3: Bij Jumbo Lier kan je bij de medewerkers steeds terecht voor alle vragen.

Fotobijschrift 4: In de verskeuken kunnen klanten onder andere terecht voor versbereide pizza’s.

Fotobijschrift 5: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.

Fotobijschrift 6: Boodschappen doen bij Jumbo Lier wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.