Beeld Tekst
Veghel, 24 juni 2020

Jumbo België opent nieuwe winkel aan Ten Eekhovelei in Deurne

Jumbo opende vandaag om 9.00 uur haar eerste winkel in Deurne aan de Ten Eekhovelei 43. Veel nieuwsgierigen en omwonenden kwamen langs om de nieuwe winkel te ontdekken. Inwoners van Deurne kunnen er vanaf nu winkelen met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo Deurne

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 2.000 vierkante meter en stelt zo’n 100 lokale mensen te werk. “We zijn ontzettend blij dat we in Deurne een winkel kunnen openen en de klanten kunnen verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We kunnen niet wachten om aan onze klanten Vlaamse klassiekers aan te bieden, zoals lekker vers bereid stoofvlees, vers gemalen préparé, vlees en beenham van Belgische afkomst en Belgische aardbeien. Maar ook om ze unieke Jumbo producten te laten ontdekken, zoals Wapenaer kaas en onze La Place producten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor ter plekke bereide sushi, vers gebrande noten en vers bereide pizza’s om thuis af te bakken. Ook voert de winkel een uitgebreid halal assortiment. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen en willen dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in Deurne voor meer dan 100% tevreden klanten”, geeft filiaalmanager Jelle van Gansen aan.

7 Zekerheden

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Prachtlocatie

“Ik ben ontzettend blij dat we deze prachtige eerste winkel in Deurne hebben geopend. Het is onze tweede winkel in de provincie Antwerpen en de vierde in België,” zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben ook in Deurne een prachtlocatie en er staat een fantastisch team klaar om de klanten te ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er ook hier een succes van kunnen maken met onze unieke Jumbo formule.”

Fotobijschrift 1: Op gepaste afstand opent CCO en mede-eigenaar van Jumbo Colette Cloosterman-van Eerd, samen met filiaalmanager Jelle van Gansen, managing director Jumbo België Peter Isaac en het winkelteam, feestelijk de nieuwe winkel in Deurne.

Fotobijschrift 2: in de verskeuken van Jumbo Deurne kunnen klanten onder meer terecht voor versbereide sushi, vers belegde broodjes, maaltijden en pizza’s.

Fotobijschrift 3: de winkel is tevens voorzien van charcuterie en een beenhouwerij met speciaal Belgisch assortiment.

Fotobijschrift 4: Bij binnenkomst betreden klanten direct het versplein met volop keuze uit dagverse groente en fruit.