Beeld Tekst
Veghel, 30 juni 2021

Jumbo België opent negende Belgische winkel in Limburg

Jumbo opende vandaag rond 9.00 uur de deuren van haar vierde winkel in Limburg en inmiddels de negende in België. De nieuwste Jumbo ligt aan de Zavelstraat 51 in Zonhoven. Klanten uit Zonhoven en omstreken kunnen vanaf vandaag hun winkelkar volladen met onder meer een gevarieerd barbecue-assortiment, verse groenten, overheerlijke aardbeien en ander Belgisch fruit en groenten. Daarnaast biedt Jumbo ook de beste en vriendelijkste service aan waarbij de klant centraal staat en het lokale team alles doet om diens verwachtingen te overtreffen

Jumbo in Limburg
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 1.110 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Dankzij de opening vinden 70 mensen uit de regio een nieuwe uitdaging. Zij vormen samen het gezellige team dat voor een warme ontvangst zorgt. “De winkel is echt een pareltje geworden”, geeft filiaalmanager Tim Jansen aan. “Onze klanten kunnen niet alleen op een groot gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen, ze vinden die ook in een aangename omgeving. Bij het winkelen worden ze begeleid door een enthousiast en behulpzaam team. En niet te vergeten, ons volledige assortiment is bijzonder scherp geprijsd.”

7 Zekerheden
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat Jumbo wat het belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen maakt Jumbo uniek.

Alles voor een geslaagde barbecue
Het nieuwste Jumbo-filiaal biedt net als alle acht andere winkels een uitgebreid assortiment aan producten waar iedereen zijn gading in kan vinden. “Barbecueliefhebbers komen bij ons absoluut aan hun trekken”, legt Tim uit. “Onze barbecueproducten zijn vers en klanten stellen zelf hun ideale barbecueselectie samen met vlees, vis, vegetarische lekkernijen en groenten voor op de barbecue. Wat sauzen betreft bieden we met het gamma van Pauwels ook alle smaken aan. Het groente-assortiment omvat onder meer een uitgebreide selectie aan Belgische tomaten-variëteiten, net als de salade en vruchtgroenten. Voor de fijnproevers hebben we een uitstekende selectie rosé-wijnen in de rekken staan. Kortom alles om van elke barbecue een feest voor de smaakpapillen te maken.”

Uitgebreid assortiment
Naast al dat lekkers voor op of bij de barbecue, biedt de nieuwe Zonhovense Jumbo ook een brede waaier aan verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s. Ook de Vlaamse klassiekers zoals versbereid stoofvlees, Belgische kazen, beenhesp van Belgische origine en fruit uit eigen land met de lekkerste aardbeien en Belgische braambessen Sweet Royalla, die Jumbo als enige retailer kan aanbieden. Nog enkele aanraders: de chateaubriand, het eigen gedraaide gehakt, de kip aan ‘t spit en de verse IJslandse vis. Binnen het assortiment zijn ook diverse producten uit het HEMA-aanbod terug te vinden, een collectie die mee wisselt met de seizoenen. Afrekenen doen klanten in een handomdraai bij onder meer de zelfscankassa’s.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat onze én, én, én formule – met de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen – ook in België aanslaat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze negende winkel in Zonhoven openen en nu dus nog meer Limburgers van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten”, vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Zo blijven we onze fanclub verder uitbreiden. We treffen opnieuw een mooie locatie aan en hebben een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.” Jumbo heeft de teller zo op negen winkels in drie Belgische provincies staan, en werkt verder om haar netwerk nog te verbreden. “We hebben nog een aantal leuke nieuwe winkels die straks het voorbeeld van Jumbo Zonhoven gaan volgen, waardoor steeds meer klanten deel gaan uitmaken van de Jumbo-familie”, besluit Isaac.

—-

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: Opening Jumbo Zonhoven – De nieuwe Jumbo in Zonhoven werd feestelijk geopend door CEO Frits van Eerd, filiaalmanager Tim Jansen samen met het winkelteam.
Fotobijschrift 2: Opening Jumbo Zonhoven – Op het versplein vinden klanten een uitgebreid assortiment aan dagverse groenten en fruit.
Fotobijschrift 3: Opening Jumbo Zonhoven – Bij de bakkerij en verskeukens vinden klanten een divers aanbod aan vers bereide maaltijden en het lekkerste brood van La Place.