Beeld
Veghel, 7 juli 2021

Jumbo België opent eerste winkel in West-Vlaanderen

Jumbo opende vandaag rond 09.00 uur de deuren van haar allereerste winkel in West- Vlaanderen. De nieuwste Jumbo ligt aan de Torhoutsesteenweg 210 in Zedelgem en is de tiende Jumbo winkel in België. Klanten uit Zedelgem en omstreken kunnen vanaf vandaag hun winkelkar volladen met onder meer een gevarieerd barbecue-assortiment, verse groenten, overheerlijke aardbeien en ander Belgisch fruit en groenten. Daarnaast biedt Jumbo ook de beste en vriendelijkste service aan. Het plaatst de klant centraal en het lokale team doet alles om diens verwachtingen te overtreffen.

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 1.440 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod helemaal tot haar recht komt. Dankzij de opening vinden 70 mensen uit de regio een nieuwe uitdaging. Zij vormen samen het enthousiaste team dat iedereen warm welkom heet. “De winkel is erg mooi”, geeft filiaalmanager Mieke Vandevoorde aan. “Het is een plezier om er boodschappen te doen. Onze klanten kunnen elke dag weer op een groot gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen. Bij het winkelen worden ze begeleid door een vriendelijk en behulpzaam team. En niet te vergeten, ons volledige assortiment is bijzonder scherp geprijsd. De slogan voor onze winkel luidt dan ook: ‘Preus lik fjirtig op onze Jumbo in Zilleghem’, wat betekent dat we heel erg trots zijn op onze Jumbo.”

7 Zekerheden
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat Jumbo écht waarmaakt wat het belooft. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Uitgebreid assortiment
Het nieuwste Jumbo-filiaal biedt net als alle negen andere winkels een uitgebreid assortiment aan producten waar iedereen zijn gading in kan vinden. Klanten vinden in de nieuwe Zedelgemse Jumbo een brede waaier aan verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s. Ook de Vlaamse klassiekers zoals versbereid stoofvlees, Belgische kazen, beenhesp van Belgische origine en fruit uit eigen land met de lekkerste aardbeien en speciale Belgische braambessen Sweet Royalla, die Jumbo als enige retailer kan aanbieden. Nog enkele aanraders: de chateaubriand, het eigen gedraaide gehakt, de kip aan ‘t spit en de verse IJslandse vis. Binnen het assortiment zijn ook diverse producten uit het HEMA-aanbod terug te vinden, een collectie die mee wisselt met de seizoenen. Afrekenen doen klanten in een handomdraai met de hulp van iemand van het team of met de zelfscankassa’s.

Alles voor een geslaagde barbecue
Naast al dat lekkers worden ook barbecueliefhebbers op hun wenken bediend. “Onze barbecueproducten zijn stuk voor stuk vers. Klanten stellen zelf hun ideale barbecueselectie samen met vlees, vis, vegetarische lekkernijen en groenten voor op de barbecue”, legt Mieke uit. “Het groente-assortiment omvat naast veel salades en vruchtgroenten ook een uitgebreide selectie aan Belgische tomaten-variëteiten. Wat sauzen betreft bieden we met het gamma van Pauwels ook alle smaken aan. Voor de echte genieters hebben we een uitstekende selectie rosé-wijnen in de rekken staan. Kortom, alles om van elke barbecue een feest voor de smaakpapillen te maken.”

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat onze én, én, én formule – met de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen – ook in België aanslaat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze tiende winkel in Zedelgem openen en nu dus ook voor het eerst West-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten”, vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Zo blijven we onze fanclub verder uitbreiden. We treffen opnieuw een mooie locatie aan en hebben een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.” Jumbo heeft de teller zo op tien winkels in vier Belgische provincies staan, en werkt verder om haar netwerk nog te verbreden. “We hebben nog een aantal leuke nieuwe winkels die straks het voorbeeld van Jumbo Zedelgem gaan volgen, waardoor steeds meer klanten deel gaan uitmaken van de Jumbo-familie”, besluit Isaac.

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: Jumbo Zedelgem werd feestelijk geopend door filiaalmanager Mieke Vandervoorde samen met Peter Isaac, Managing Director Jumbo België, en het team van medewerkers
Fotobijschrift 2: bij binnenkomst betreden klanten direct het versplein met volop keuze uit dagverse groente en fruit.
Fotobijschrift 3: in de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.
Fotobijschrift 4: op de charcuterie afdeling vinden klanten een uitgebreid gamma van (Belgische) producten
Fotobijschrift 5: Jumbo Zedelgem bereidt ter plekke verse maaltijden waaronder pizza’s
Fotobijschrift 6: HEMA: klanten kunnen bij Jumbo Zedelgem ook terecht voor HEMA artikelen
Fotobijschrift 7: Jumbo Zedelgem biedt tevens een uitgebreid assortiment van Belgische producten
Fotobijschrift 8: bij de water tap kunnen klanten terecht voor een verfrissing tijdens het boodschappen doen