Beeld
Veghel, 15 december 2021

Jumbo België opent derde winkel in West-Vlaanderen

Jumbo breidt uit in West-Vlaanderen en opende vandaag om 9.00 uur de deuren van haar derde winkel in West-Vlaanderen en de zeventiende winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd in de Ringlaan 16, bus B in Kuurne. Klanten uit Kuurne en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in West-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter en stelt zo’n 60 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel en het enthousiaste team dat in Kuurne klaarstaat,” geeft filiaalmanager Sofie Van Brussel aan. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We kunnen niet wachten om aan onze klanten in Kuurne onze lekkernijen aan te bieden. Zo kunnen ze er terecht voor pizza’s, Vlaamse klassiekers en andere maaltijden uit de eigen verskeuken, zoals kip aan ’t spit en ter plaatse gebrande noten. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Kuurne voor meer dan 100% tevreden klanten.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten met een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra services draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Sofie verder toe.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat Belgen onze unieke én, én, én formule ook omarmen en er nog ruimte is om ons belevingsconcept verder uit te bouwen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag onze zeventiende en tevens laatste winkel van dit jaar in Kuurne openen. Zo breiden we ons West-Vlaams winkelnetwerk én onze fanclub nog verder uit ,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben opnieuw een mooie locatie waar we onze fans verwelkomen. Zoals in alle andere Jumbo winkels staat er ook in Kuurne weer een fantastisch team klaar om klanten te verrassen en op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.”

Jumbo klokt de teller van het jaar 2021 af op 17 Jumbo winkels in vier verschillende provincies. “Ik blik met een grote glimlach én enorme trots terug op afgelopen jaar en kijk ook al enorm uit naar de nieuwe projecten die 2022 met zich zal meebrengen,” besluit Isaac.

Fotobijschriften

Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Kuurne wordt geopend door filiaalmanager Sofie Van Brussel en het team van Jumbo Kuurne, samen met Peter Isaac, managing director Jumbo België.

Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 3: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.

Fotobijschrift 4: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, kip van de warme grill en eigenbereide pizza’s.

Fotobijsschrift 5: Klanten kunnen bij Jumbo Kuurne onder andere ook terecht voor vers gebrande noten.

Fotobijschrift 6: Boodschappen doen bij Jumbo Kuurne wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 7: Klanten hebben bij Jumbo Kuurne keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 300 klanten werden verrast een Jumbo-geel boeket.