Beeld
Veghel, 6 oktober 2021

Jumbo België opent derde winkel in Oost-Vlaanderen

Jumbo opende vandaag rond 9.00 uur de deuren van haar derde winkel in Oost-Vlaanderen en de dertiende winkel in België. De Jumbo is gevestigd in de Cesar Snoecklaan 3 in Ronse. Net zoals in andere Jumbo winkels kunnen Ronsenaars er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Oost-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1900 vierkante meter en stelt zo’n 50 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel en het enthousiaste team dat in Ronse klaarstaat,” geeft filiaalmanager Guy Buggenhout aan. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De start van het wildseizoen staat voor de deur. We kunnen dan ook niet wachten om aan onze klanten in Ronse onze lekkernijen aan te bieden, zoals versbereid stoofvlees, wild patés en het assortiment raclette kazen. Maar ook voor typisch Belgisch fruit en groenten, zoals appelen en peren, witloof en pastinaak kunnen ze bij Jumbo terecht. Daarnaast kunnen klanten ook bij ons terecht voor pizza’s en maaltijden uit de eigen vers keukens, zoals kip aan ’t spit, en ter plaatse gebrande noten. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Ronse voor meer dan 100% tevreden klanten.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een Versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Guy verder toe.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat Belgen onze én, én, én formule ook omarmen en er nog ruimte is om ons belevingsconcept verder uit te breiden. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag onze dertiende winkel in Ronse openen en we ons Oost-Vlaams netwerk zo verder uitbreiden zodat er nog meer klanten van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Ronse breiden we onze fanclub verder uit. We hebben opnieuw een mooie locatie waar we onze fans verwelkomen en zoals in alle andere Jumbo winkels staat er ook in Ronse weer een fantastisch team klaar om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.”

Foto’s:
Foto 1: De nieuwe Jumbo winkel in Ronse wordt feestelijk geopend door filiaalmanager Guy Buggenhout en het team van Jumbo Ronse, samen met Peter Isaac, managing director van Jumbo België.
Foto 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door het uitgebreide gamma aan verse groenten en fruit.
Foto 3: Bij de verskeukens kunnen klanten terecht voor onder meer verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s.
Foto 4: Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Jumbo Ronse dankzij het grote aanbod aan wijn en champagne
Foto 5: Klanten vinden bij Jumbo Ronse ook een groot wildassortiment
Foto 6: Boodschappen doen bij Jumbo Ronse wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.
Foto 7: Klanten hebben bij Jumbo Ronse keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten