Beeld
Veghel, 28 september 2022

Jumbo België opent achtste winkel in Antwerpen

Veghel, 28 september 2022 – Jumbo breidt uit en opende in Antwerpen vandaag de deuren van haar achtste winkel in de provincie, die ondertussen al haar vierentwintigste winkel in België is. De Jumbo-winkel is gevestigd aan de Tuinwijk 66 te Rumst. Vanaf vandaag kunnen ook inwoners van Rumst genieten van de uitmuntende service en het buitengewoon groot Jumbo-assortiment, en dat altijd aan de laagste prijzen. De keten zet hun klanten immers altijd op de eerste plaats en wilt van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen.   

De vierentwintigste Jumbo in België 
De provincie Antwerpen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1500 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de winkel gaat een hecht team van 45 werknemers aan de slag, dat voor een warme sfeer zal zorgen voor de klanten. “Ik ben enorm verheugd met het resultaat”, stelt Jelle van Gansen, filiaalmanager van Jumbo Rumst. “Klanten krijgen bij Jumbo Rumst een totaalbeleving aangeboden. Onze winkel bezorgt hen dag na dag verse en smaakvolle producten. Verse traiteurmaaltijden, versbereide pizza’s, gebraden kip of belegde broodjes: klanten uit Rumst kunnen hun hart ophalen aan een breed scala aan heerlijke en gezonde voedingsmiddelen. Jumbo hecht daarnaast veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment, ook op vlak van charcuterie. Dat sluit immers aan bij hun doel, zo stelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Rumst. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Rumst zal elke maandag van 13 tot 20 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8 tot 20 uur en zondag tussen 8u30 en 12 uur.  

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden  
De beste service, een uitzonderlijk assortiment en de allerlaagste prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Bovendien geeft de keten haar klanten 7 Zekerheden mee, die hen dag na dag de beste service garanderen: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Jumbo zet de klant altijd op de allereerste plaats. 

Boodschappen doen wordt totaalbeleving  
Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, gaat Jumbo nog  een stap verder in haar aanbod. Zo vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Op de veelzijdige bloemenafdeling kunnen klanten uit verschillende boeketten kiezen, die bovendien allemaal een versgarantie van 7 dagen hebben. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen om al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo te doen”, zo licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we er een fijne en complete beleving maken!”   

Belgen vertrouwd maken met Jumbo 
Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, iets wat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Rumst en veel enthousiasme, kijken we de toekomst rooskleurig tegemoet!”   

Fotobijschriften 
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Rumst wordt geopend door franchisenemer Jelle van Gansen, managing director België Peter Isaac en het team van Jumbo Rumst.

Fotobijschrijft 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 3: Boodschappen doen bij Jumbo Rumst wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 4: Bij Jumbo Rumst kan je via de servicedesk steeds terecht voor alle vragen.

Fotobijschrift 5: In de verskeuken kunnen klanten onder meer terecht voor versbereide pizza’s.

Fotobijschrijft 6: Klanten hebben bij Jumbo Rumst keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 300 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.

Fotobijschrift 7: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, belegde broodjes en eigenbereide pizza’s.