Beeld
Veghel, 16 december 2020

Jumbo België opent achtste Belgische winkel in Oost-Vlaanderen

Jumbo opende vandaag om 8.45 uur de deuren van haar achtste winkel in België en de eerste winkel in Waasland. De Jumbo winkel is gevestigd op het Pareinpark 8B in Beveren. Bevernaars kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot (feest)assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Oost-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1800 vierkante meter en is zo ook een van de grootste Jumbo winkels in België. De nieuwe winkel stelt zo’n 70 mensen uit het Waasland te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Beveren. Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Uiteraard in alle veiligheid en volgens de juiste maatregelen”, geeft filiaalmanager Louis Van Hulle aan. “We kunnen niet wachten om onze klanten in Beveren de Vlaamse klassiekers aan te bieden, zoals lekker versbereid stoofvlees, Belgische kazen, beenhesp van Belgische oorsprong en typisch Belgisch fruit, zoals appelen en peren”. Ook kunnen klanten er terecht voor pizza’s en maaltijden uit eigen vers keukens, zoals kip aan ’t spit, maar ook ter plaatse gebrande noten. Afrekenen doen klanten in een handomdraai bij de zelfscankassa’s.

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Feest met Jumbo
Met de feestperiode in het verschiet, voorziet Jumbo ook de nodige feestproducten. “Voor het hele feestmenu, van het aperitief tot het nagerecht, kunnen klanten bij Jumbo terecht. Denk aan oesters en andere heerlijke hapjes, kreeft en kalkoen, taarten en speciale kazen en verschillende andere zoete lekkernijen en desserts. Er is voor ieder wat wils. Om het feestmaal helemaal compleet te maken, vind je bij Jumbo bovendien ook een heuse collectie kerstwijnen en –bieren, ook te verkrijgen in geschenkpakketten. Met dit ruime feestassortiment willen we onze klanten al hun feestbenodigdheden bieden op één adres. Zo dragen wij ons steentje bij aan extra fijne feestdagen. Bovendien hebben we tijdens de feestdagen aangepaste openingstijden. Zo zijn we op de zondagen langer open en openen we op de dagen voor Kerst en Oud & Nieuw eerder onze deuren,” voegt Van Hulle toe.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten binnen het buitengewoon grote assortiment ook diverse producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een Versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket.

Succesverhaal in België gaat verder
“Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze achtste Belgische winkel in Beveren openen en nu dus ook Oost-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Beveren betreden we een nieuwe Belgische provincie en breiden we onze fanclub verder uit. We hebben opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.” Jumbo klokt de teller van het jaar 2020 af op acht Jumbo winkels in drie verschillende provincies. “Ik blik met een grote glimlach én gepaste trots terug op afgelopen jaar en kijk ook al enorm uit naar alle nieuwe projecten die 2021 met zich zal meebrengen,” besluit Isaac.

—-

Fotobijschrift 1: op gepaste afstand opent filiaalmanager Louis Van Hulle samen met Peter Isaac, Managing Director Jumbo België, en Colette Cloosterman-Van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo, feestelijk de Jumbo winkel in Beveren.
Fotobijschrift 2: bij hun bezoek aan de winkel kregen de eerste 300 klanten een feestelijk boeket.
Fotobijschrift 3: in de carwash aan de ingang kunnen klanten hun winkelkar én handen ontsmetten.
Fotobijschrift 4: bij binnenkomst betreden klanten direct het versplein met volop keuze uit dagverse groente en fruit.
Fotobijschrift 5: in de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.
Fotobijschrift 6: klanten kunnen bij Jumbo Beveren ook terecht voor HEMA artikelen.
Fotobijschrift 7: klanten vinden bij Jumbo Beveren momenteel een uitgebreid assortiment aan feestproducten.