Beeld Tekst
Veghel, 26 mei 2020

Jumbo België neemt Alvo supermarketen in Deurne en Ranst over

Jumbo België neemt voor de eerste keer supermarkten over in België. De Alvo supermarkten in Deurne en Ranst worden omgevormd tot Jumbo winkels. Het personeel dat momenteel werkzaam is in beide Alvo winkels gaat mee over en aan de slag bij Jumbo. Jumbo komt in 2020 naar Ranst en zal naast de geplande opening aan de Lakborslei dus nog een tweede winkel openen aan het Wim Saerensplein in Deurne.

Heropening

Beide Alvo winkels sluiten eind deze week de deuren. Vanaf dat moment wordt hard gewerkt aan de ombouw naar de Jumbo formule. Inwoners in Deurne en Ranst hoeven niet lang te wachten vooraleer ze de gloednieuwe Jumbo winkels kunnen ontdekken. Nog dit jaar kunnen klanten terecht in beide winkels voor de beste service, buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen.

Expansie in België

“De overname van deze twee winkelpanden zijn belangrijk voor Jumbo en dragen bij aan onze geplande expansie in België. We werken momenteel naar een 10 winkels in 2020. Dit is minder dan voorzien, het coronavirus heeft voor een vertraging gezorgd in de oplevering van vestigingspunten. Beide locaties zijn perfect gelegen en we kunnen niet wachten om ook hier klanten te laten kennismaken met onze Jumbo formule, zegt Peter Isaac”, managing director van Jumbo België.