Tekst
Veghel, 14 februari 2020

Jumbo België geeft gratis Oef-gered-boeketten weg voor Valentijn

Jumbo wil in België iedereen een handje helpen die Valentijn uit het oog is verloren. Het familiebedrijf introduceert daarom het “Oef-gered-boeket” dat klanten vandaag vanaf 20u00 gratis kunnen ophalen in de Jumbo winkels in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. Klanten die toch Valentijn willen vieren en niet op tijd in de winkel geraken, komen zo dankzij Jumbo niet met lege handen thuis.

Oef-gered-boeket

Speciaal voor iedereen die last heeft van uitstelgedrag of het gewoon vergeten is, heeft Jumbo het “Oef-gered-boeket” in het leven geroepen. Klanten die toch hun geliefde nog willen verrassen, kunnen na sluitingstijd bij Jumbo in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken terecht voor een mooi Valentijnsboeket. In totaal geeft Jumbo ruim 650 boeketten weg. De voorraad is groot, maar uiteindelijk ook beperkt. Dus snel zijn, is de boodschap. Peter Isaac, managing director Jumbo België: “Bij Jumbo willen we steeds de verwachtingen overtreffen van onze klanten. Deze ludieke actie is hier een heel mooi voorbeeld van. We gaan graag een stapje verder voor onze klanten en hopen zo echte fans van hen te maken..”

Echte fans maken van onze klanten

Bij Jumbo hoeven klanten niet te kiezen. De supermarktketen combineert de beste service, enorm uitgebreid assortiment en altijd lage prijzen. Met deze én, én, én propositie wil Jumbo boodschappen prettiger, leuker en fijner maken. De 7 Zekerheden waarmee Jumbo in Nederland groot is geworden, zijn ook de beloften aan de klant in België. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Dit zijn beloften waar klanten de retailer steeds op kunnen aanspreken. En die hoog in het vaandel worden gedragen door alle medewerkers.

Enthousiaste medewerkers met een hart voor Jumbo

Jumbo België is nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers met een hart voor Jumbo. Vacatures voor België vind je via https://jumbowerkt.nl/belgie.