Beeld Tekst
Veghel, 15 maart 2017

Jan Smit, Miss Montreal en Sunnery James & Ryan Marciano op Share a Perfect Day

Jan Smit, Nielson, Miss Montreal en nog vele andere topartiesten staan op het podium tijdens Share a Perfect Day. Het evenement voor vriendinnen dat op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli plaatsvindt in Hilvarenbeek heeft nog veel meer te bieden. Zo is er, naast de shows van diverse bekende artiesten, volop lekker en gezond eten, kan er worden geshopt en zijn er allerlei workshops op het gebied van koken, fashion en beauty. Share a Perfect Day is een initiatief van Jumbo en Sanoma | SBS. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.shareaperfectday.nl.

Vorig jaar beleefden tienduizenden vrouwen tijdens Share a Perfect Day een zeer geslaagd feest met vriendinnen. Op het evenemententerrein in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, pakt de organisatie van Share a Perfect Day dit jaar nog grootser uit. Naast de Nederlandse topartiesten Jan Smit, Nielson en Miss Montreal zijn ook Jaap Reesema en het DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano bevestigd. Ook zullen er workshops zijn met o.a.  topstylist Fred van Leer.

De organisatie van Share a Perfect Day maakt de komende tijd de verdere line-up van artiesten bekend via www.shareaperfectday.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop € 20 per dag.