Beeld Tekst
Veghel, 28 augustus 2020

Iedere dag samen winnen tijdens de Tour: Jumbo en team Jumbo-Visma lanceren Tour de Kans

Jumbo Supermarkten nodigt Nederlanders uit om de komende weken iedere dag samen met de wielerhelden van Team Jumbo-Visma te winnen. Samen met Team Jumbo-Visma introduceren we het online spel ‘Tour de Kans’. Deelnemers maken tijdens de wielerwedstrijd iedere dag kans op mooie prijzen. Met Tour de Kans wil Jumbo de sportieve successen van Team Jumbo-Visma thuis nog meer tot leven brengen.

Iedere dag prijs

Tijdens de Tour de France kunnen deelnemers op www.tourdekans.nl iedere dag een vakje op de digitale kalender openkrassen. Achter ieder vakje zit informatie over de etappe van die dag en een spel: van memory tot een voedingsquiz. Door mee te doen maken deelnemers kans op dagprijzen als cadeaukaarten, een skivakantie en tickets voor de Grand Prix van Zandvoort. Hoe vaker deelnemers meedoen, hoe groter de kans op de hoofdprijs: twee e-bikes van Gazelle.

“Klanten kunnen de komende 23 dagen samen met onze wielerhelden winnen”

Ook thuis ‘Samen Winnen’

‘Samen Winnen’ is het motto van Team Jumbo-Visma. Als trotse sponsor van de ploeg wil Jumbo dit gevoel ook bij haar klanten thuis tot leven brengen. “Met het online spel geven we een extra dimensie aan de Tour de France. Klanten kunnen de komende 23 dagen samen met onze wielerhelden winnen”, vertelt Roy van Keulen, Directeur Marketing bij Jumbo. “Als sponsor van Team Jumbo-Visma zoeken we altijd naar de verbinding met onze klanten. Met de succesverhalen van onze sporters willen we hen inspireren klanten een gezondere levensstijl te omarmen, met aandacht voor gezonder eten en voldoende beweging.”