Beeld Tekst
Veghel, 28 augustus 2017

#HalloMax: Hilversum loopt uit voor Max Verstappen

Vanavond liep heel Hilversum uit om de Formule 1-raceauto van Max Verstappen te bewonderen bij de Jumbo winkel aan de Larenseweg. Jumbo roept fans op om via social media een selfie van de geparkeerde racewagen te delen met #HalloMax, om zo kans te maken op een reis naar de Grand Prix in Abu Dhabi.  Het publiek was blij verrast toen Verstappen vanavond zelf kwam opdagen bij de onthulling van de grote gele Jumbo truck met daarin de Red Bull Racing-bolide. De coureur gaf hier het startsein voor Jumbo’s Formule 1-tour. De oude racewagen van Verstappen trekt vanaf dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september door het hele land. 

Jumbo’s Formule 1-tour
De Verstappen fans die hun raceheld niet in Hilversum hebben kunnen zien, krijgen met Jumbo’s Formule 1-tour nóg een kans om hem te ontmoeten. Deelnemers aan de #HalloMax actie maken namelijk kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix in Abu Dhabi én een ontmoeting met Max Verstappen op het circuit. De truck met de racewagen rijdt vanaf morgen door heel Nederland.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: “De populariteit van Max Verstappen blijft maar groeien. Dit zagen we ook weer tijdens de Jumbo Racedagen in mei en gisteren tijdens de Grand Prix in Spa. Met Jumbo’s Formule 1-tour bieden we de fans in heel Nederland de gelegenheid de racewagen van Max van dichtbij te zien. De winnaar van de actie kan de sportheld bovendien ontmoeten, tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi!”.

Schaalmodel raceauto van Max Verstappen thuis
Na Jumbo’s Formule 1-tour start op woensdag 6 september een nieuwe spaaractie in alle winkels van Jumbo. Klanten kunnen  sparen voor een gratis limited edition modelauto, een RB13 van Max Verstappen in schaal 1:32, zo lang de voorraad strekt.