Beeld Tekst
Veghel, 16 mei 2018

Grootste supermarkt van regio Utrecht geopend: Jumbo Foodmarkt

Vandaag opende Jumbo in Leidsche Rijn de deuren van de vierde Jumbo Foodmarkt in Nederland. Tijdens de feestelijke opening stonden honderden klanten te wachten om als eerste de grootste supermarkt van de regio Utrecht te ontdekken. In de winkel kunnen klanten volop inspiratie opdoen voor lekker en gezond eten. Chef-koks en versspecialisten bereiden ter plekke verse gerechten in de wereldkeukens van La Place en er is keuze uit meer dan 20.000 producten. Succesvolle bestaande concepten van Jumbo Foodmarkt zijn aangevuld met nieuwe inspiratie op het gebied van food, zoals ter plekke bereid Mexicaans streetfood, Aziatische hippe poké bowls en verse kokosnoten. Ook kunnen klanten terecht bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn voor al het lekkers uit de La Place bakkerij, zoals vers brood en lekkere chocolade.

Arjan van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, is heel blij dat hij samen met zijn team van start kan: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”

Het lekkerste van dichtbij en ver
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn biedt een grote diversiteit aan verse seizoens- en streekproducten en beschikt over de grootste groente- en fruitafdeling van het land. Hier kunnen klanten onder andere terecht voor vers fruit van Boer Eric. De winkel biedt ook het beste uit de La Place bakkerij, zoals het populaire worstenbroodje, smakelijke muffins en gebakjes. Ook vers gebrande noten en 128 betaalbare wijnen van mooie nieuwe wijnhuizen van over de hele wereld zijn aan het assortiment toegevoegd. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

Echt een feestje
Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “We spelen vanuit Jumbo continu in op de wensen van klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. In deze concept-store komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten én het bereiden van verse maaltijden in onze La Place keukens. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is echt een feestje. We kijken er dan ook naar uit om iedereen in de regio Utrecht te inspireren met het beste van Jumbo en La Place.”

Bereikbaarheid
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is gelegen in de gelijknamige nieuwbouwwijk in de gemeente Utrecht. De parkeerplaats biedt ruimte aan 1.200 auto’s, de eerste anderhalf uur parkeren is gratis. De winkel is 365 dagen per jaar geopend en is door de ligging naast het station ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Fotobijschriften:

Foto 1: Medewerkers van Jumbo Foodmarkt met in het midden v.l.n.r. Colette Cloosterman – van Eerd (CCO), Theo Willemse (Sales Directeur), Arjan van der Maas (filiaalmanager Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn), Ton van Veen (CFO), Ralph Bertrand (Directeur Formule & Formats)
Foto 2: Winkelend publiek in Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Foto 3: De groente- en fruitafdeling van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Foto 4: Jumbo Foodmarkt koks bereiden verse maaltijden in de Aziatische keuken
Foto 5: De La Place bakkerij in Jumbo Foodmarkt
Foto 6: Verse pizza uit de Italiaanse keuken
Foto 7: Verse burrito uit de Mexicaanse keuken
Foto 8: Drukte in het Foodcafé
Foto 9: Genieten van La Place chocolade