Beeld Tekst
Veghel, 21 november 2018

Grootste supermarkt van regio Tilburg geopend: Jumbo Foodmarkt

Vandaag opende Jumbo in Tilburg de deuren van de zesde Jumbo Foodmarkt in Nederland. Team Jumbo wielrenner Timo Roosen, woonachtig in Tilburg, opende de winkel op feestelijke wijze samen met de medewerkers voor de honderden klanten die stonden te wachten. De klanten ontdekten als eersten de grootste supermarkt van de regio Tilburg. In de winkel kunnen bezoekers volop inspiratie opdoen voor lekker en gezond eten. Chef-koks en versspecialisten bereiden ter plekke verse La Place gerechten uit eigen keuken en er is keuze uit meer dan 20.000 producten. Succesvolle bestaande concepten van Jumbo Foodmarkt zijn aangevuld met nieuwe inspiratie op het gebied van food, zoals ter plekke bereid zoals handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en gezonde salades. Ook kunnen klanten terecht bij Jumbo Foodmarkt Tilburg voor al het lekkers uit de eigen bakkerij, zoals vers bereid La Place brood en verschillende soorten chocolade.

Geert-Jan Kuper, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Tilburg, is heel blij dat hij samen met zijn team van start kan: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze keukens waar La Place maaltijden vers bereid worden. Alles in de winkel draait om lekker eten. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé met 165 zitplaatsen of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”

Echt een feestje
Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “We spelen vanuit Jumbo continu in op de wensen van klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. In deze concept-store komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten én het bereiden van verse La Place maaltijden uit onze keukens. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Tilburg is echt een feestje. We kijken er dan ook naar uit om iedereen in de regio Tilburg te inspireren met het beste van Jumbo en La Place.”

Bereikbaarheid en openingstijden
Jumbo Foodmarkt is gelegen in een nieuw pand aan de Stappegoorweg 175 in Tilburg, gelegen naast de A58. Parkeren kan in de Jumbo parkeergarage onder de winkel. Met twee bushaltes voor de deur is de winkel ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Foodmarkt Tilburg is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Fotobijschriften:
Vandaag is met één druk op de knop de grootste supermarkt van regio Tilburg feestelijk geopend. Dit is Jumbo’s zesde Foodmarkt.

Foto 1: Medewerkers van Jumbo Foodmarkt met in het midden v.l.n.r. filiaalmanager Geert-Jan Kuper, wielrenner Timo Roosen en CFO Ton van Veen.