Veghel, 25 november 2016

Grootste bloemenafdeling van Jumbo komt in Zwijndrecht

Aan de vooravond van de feestdagen – op donderdag 1 december – opent de grootste bloemenwinkel van Jumbo in Nederland haar deuren in de Jumbo winkel in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Hier kunnen klanten voor een uitgebreid aanbod verse bloemen en planten terecht. In Jumbo’s grootste bloemenafdeling van Nederland creëren bloemisten naar de wens van de klant fleurige boeketten en bloemstukken voor elke gelegenheid. Om de opening te vieren gaan de kerststerren tot en met dinsdag 13 december voor de helft van de prijs over de toonbank en worden 400 vazen aan klanten uitgedeeld.

Niet eerder opende Jumbo een bloemenafdeling van deze omvang waar ook nog eens unieke boeketten op aanvraag gemaakt kunnen worden. Peter Verhoef, filiaalmanager van Jumbo Zwijndrecht, is dan ook trots. “De kleurige bloemen en planten zorgen voor veel sfeer in de winkel. We willen klanten verrassen met een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan kwaliteitsbloemen, in combinatie met de beste service en de laagste prijs”, vertelt hij.

“Kerst is bij uitstek een mooi moment om een familielid, vriend of bekende blij te maken met een mooi bloem- of kerststuk. Het is fijn dat je op zulke speciale momenten op Jumbo kunt vertrouwen.”

Gegarandeerde kwaliteit en versheid
De Jumbo winkel in Zwijndrecht onderging een kleine verbouwing voor de nieuwe bloemenafdeling. Klanten kunnen hier ook vertrouwen op de 7 Zekerheden van Jumbo, zoals ‘Vers is ook écht vers’. Op iedere bos bloemen is de 7-dagen Vaasgarantie van toepassing. De speciaal geselecteerde bloemen en planten worden dagelijks vanuit Veghel geleverd, waarmee Jumbo kwaliteit en versheid garandeert.