Tekst
Veghel, 22 maart 2017

Frits-Starter helpt jonge ondernemers en talenten hun droom waar te maken

Ambitieuze startende ondernemers en talentvolle sporters of muzikanten krijgen de kans om hun ultieme droom waar te maken. CEO Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten heeft hiervoor een speciaal initiatief in het leven geroepen: Frits-Starter. Pay it forward! is het motto van dit initiatief, waarmee mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken worden geholpen met de realisatie van hun ambities. Aanleiding voor Frits’ initiatief is zijn 25-jarig jubileum als topman bij het familiebedrijf Jumbo en zijn 50e verjaardag. Belangstellenden kunnen zich vanaf 25 maart aanmelden via de website www.frits-starter.nl.

De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017. Daarna gaat een panel onder leiding van Frits van Eerd kijken welke deelnemers met het door hen ingestuurde plan mee mogen doen met een pitch. Aan de hand van een presentatie zal uiteindelijk een keuze worden gemaakt welk project of initiatief door Frits wordt geholpen. Deze hulp kan variëren van een financiële bijdrage, advies, coaching of een andere manier van ondersteuning.

“Ik draag graag mijn kennis over.”

Van Eerd: “Als rasechte ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om steun te krijgen van mensen die in je geloven. Dat is de reden dat ik heb besloten om ambitieuze ondernemers en talenten op weg te helpen in het realiseren van hun droom. Ik gun anderen ook het plezier dat ik altijd beleefd heb aan het ondernemerschap en mijn overige passies. Ik draag graag mijn kennis over.” Eind 2017 maakt Frits van Eerd bekend welke projecten hij gaat ondersteunen.

Frits van Eerd is naast zijn werk als CEO bij Jumbo ook bekend vanwege zijn vele activiteiten op het gebied van autosport en muziek. Zo reed hij vijf keer de Dakar-rally en rijdt hij dit jaar mee met de 24 uur van Le Mans. Ook maakt hij al jarenlang deel uit van feestorkest Factor 12.