Tekst
Veghel, 16 maart 2017

Feestelijke openingen van Jumbo winkels in maart en april

  • Jumbo winkels in Gameren en Hellevoetsluis uitgebreid en vernieuwd
  • Klanten zijn vanaf 22 maart weer welkom bij Jumbo Gameren
  • Jumbo Hellevoetsluis viert heropening op woensdag 12 april

Jumbo opent in maart en april twee vernieuwde winkels. Zo worden de bestaande winkels in Gameren en Hellevoetsluis verbouwd en uitgebreid. De winkels worden ingericht volgens de laatste uitgangspunten van de Jumbo formule en krijgen een uitgebreider assortiment met dagverse sushi en vers bereide pizza’s. Jumbo blijft investeren in haar winkels en online om klanten overal in Nederland de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen te bieden.

 “We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo collega’s uit naar de twee feestelijke openingen in maart en april”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten. “Onze vernieuwde winkels krijgen een uitgebreider assortiment waarin verse producten centraal staan. Zo gaan deze Jumbo winkels dagverse sushi serveren en zullen medewerkers in de winkels verse pizza’s bereiden. Tevens is in beide winkels een uitgebreid aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte verkrijgbaar.”

Opening nieuwe en verbouwde Jumbo winkels in januari en februari

22-03-2017Jumbo Gameren (Middelkampseweg) – verbouwing met uitbreiding
12-04-2017Jumbo Hellevoetsluis (Jachthoorn) – verbouwing met uitbreiding

Pick Up PointDe Jumbo winkel in Hellevoetsluis wordt uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie bij de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan enkel worden betaald met pin.