Veghel, 25 mei 2016

Feest tijdens opening twaalfde Jumbo in Amsterdam

Nieuwe Jumbo Amsterdam Plein ’40-‘45 opent deuren op woensdag 22 juni
De nieuwe Jumbo winkel aan het Plein ‘40-‘45 in de wijk Slotermeer in Amsterdam opent op woensdag 22 juni haar deuren. Het is de twaalfde Jumbo winkel in Amsterdam. Traditiegetrouw nodigt Jumbo inwoners van Amsterdam en omgeving van harte uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zondag 26 juni.

Filiaalmanager Willem van der Woude vertelt trots: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. De winkel telt straks bijna 1000 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Afstemming op lokale behoeften
De winkel aan het Plein ‘40-’45 wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Er is hierbij veel aandacht voor verse producten en het assortiment van de winkel is afgestemd op de lokale behoeften. Zo kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bijzonder is dat de winkel een groot etnisch assortiment voert, met onder meer een ruim assortiment aan halal producten. Hierbij valt te denken aan verschillende vleeswaren en kaas en diverse diepvriesproducten. Ook kunnen klanten er terecht voor producten als vers Turks en Marokkaans brood.

7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de opening: “Dit is alweer de 583e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen echt te inspireren. Onze medewerkers spelen daar een onmisbare rol in. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes echt waarmaken. Al onze medewerkers werken daarom volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo bent u bij Jumbo altijd het goedkoopste uit. Vindt een klant een product elders goedkoper, dan passen wij de prijs aan. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Niet voor niets is Jumbo door GfK in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Nieuwe medewerkers
Jumbo Amsterdam Plein ’40-‘45 is nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor de winkel. De wervingscampagne is reeds gestart. Meer informatie over werken bij is te vinden op www.jumbowerkt.nl.