Veghel, 4 mei 2016

Feest tijdens opening Jumbo Heerlen

Nieuwe Jumbo Maanplein Heerlen aan Spoorsingel opent deuren op woensdag 1 juni De nieuwe Jumbo winkel aan de Spoorsingel opent op woensdag 1 juni haar deuren. Het is de eerste Jumbo winkel in Heerlen. Traditiegetrouw nodigt Jumbo inwoners van Heerlen en omgeving van harte uit voor de feestelijke opening om 9.00 uur. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zondag 5 juni.

Filiaalmanager Tim Leduc is trots op de nieuwe winkel: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. De winkel telt straks ongeveer 2700 vierkante meter vloeroppervlakte. Onze trots is de unieke versbeleving met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood, slagerij en buitenlandse kazen.”

Winkelbeleving
De nieuwe winkel wordt ingericht volgens de nieuwste uitingen in de Jumbo formule. Zo kunnen klanten er terecht voor dagelijks vers bereidde sushi, vers gemaakte pizza’s en een uitgebreide verse-visafdeling. Tevens kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en stukjes zalm. Ook is er een notentap, een ontbijtgranentap, een grill-afdeling en vinden klanten er zelfgemaakt gebak en diverse lokale producten. De winkel beschikt over een PostNL servicepunt, een stomerijservice, Foodcafé en een Jumbo Kidsworld waar kinderen lekker kunnen spelen.

Pick Up Point
Ook is de winkel uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij het afhaalpunt in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er alleen worden betaald met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 – 20:00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 10:00 – 20:00 uur geopend.

Openingstijden
De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Parkeren kan in de goed bereikbare parkeerplaats onder de winkel.