Beeld
Veghel, 5 juni 2016

Familie Racedagen op Zandvoort trekken ruim 100.000 bezoekers

Jumbo Supermarkten bezorgde haar klanten op 4 en 5 juni een zinderend weekend tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’. Het Circuit Park in Zandvoort stond tijdens het zonovergoten weekend helemaal op z’n kop. De wegen er naartoe stroomden al vroeg vol en op de duinen van het circuit stonden duizenden uitgelaten fans. Velen van hen probeerden dichtbij hun nieuwe Formule-1 held te komen en een handtekening van hem te bemachtigen. In totaal trokken de Familie Racedagen ruim 100.000 bezoekers, het hoogste bezoekersaantal van de afgelopen tien jaar.Fans racen met Jumbo

Een paar fans wonnen bij Jumbo de dag van hun leven. Zij raceten tijdens de Familie Racedagen met coureurs Jos Verstappen en Jan Lammers in een speciale Formule-1 two-seater over het parcours. Daan Hutting (25) uit Landgraaf was een van de gelukkigen die mee mocht rijden met Jos Verstappen en de 300 km per uur aantikte: “Sprakeloos, ik sta te trillen op mijn benen. De adrenaline gierde door mijn lijf.”

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de Familie Racedagen: “De Familie Racedagen waren een ontzettend groot succes. We hebben veel bezoekers kunnen verrassen met spectaculaire shows, en voor een paar van onze klanten hebben we een droom waar kunnen maken met een rit in een Formule-1 two-seater en meet & greet met Max. Jumbo organiseerde de Familie Racedagen om iedereen in Nederland kennis te kunnen laten maken met deze mooie sport, en dat is gelukt!”

Familie Racedagen
Tijdens de Familie Racedagen verzorgde Max Verstappen verschillende spectaculaire demonstraties en maakte hij jong en oud blij met een handtekening en foto. Er waren verschillende races, stunt- en vliegshows, een parade van supercars en veel vermaak voor het hele gezin op het Jumbo Familieplein. Het race-event werd georganiseerd door Jumbo en Circuit Park Zandvoort in samenwerking met Red Bull Nederland en Verstappen Management. Jumbo is één van de partners van de jonge Formule-1 ster en gaf gratis entreetickets weg voor dit evenement. De supermarktketen biedt haar klanten met de Familie Racedagen een extra beleving bovenop het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijs.