Beeld Tekst
Veghel, 31 juli 2019

Enzo en Jumbo introduceren Back To School schoolspullen met Knolpower

Jumbo heeft de handen ineengeslagen met niemand minder dan YouTuber Enzo Knol. Samen met Jumbo brengt hij een lijn schoolspullen uit met Knolpower. Om dit te vieren heeft Enzo vandaag een Knolpower pop-up store geopend in de Jumbo Foodmarkt in Tilburg. Veel enthousiaste fans stonden in de rij om een originele Enzo lunchbox of etui te bemachtigen.

Met de opening van de pop-up store viert Jumbo de introductie van de Back To School schoolspullenlijn. De lijn bestaat uit lunchboxen, drinkbekers en later ook notitieboeken, etuis, multomappen, schrijfsets en schriften.

Opening Knolpower pop-up store
De Knolpower pop-up store is vandaag feestelijk geopend door Enzo in het bijzijn van een grote schare fans. Zijn store is gevestigd in het Foodcafé van de Jumbo Foodmarkt in Tilburg en tot en met 17 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Wie in die periode voor meer dan 25 euro aan boodschappen in de Jumbo Foodmarkt in Tilburg koopt, maakt ook nog kans op een ticket voor een meet & greet met Nederlands beroemdste YouTuber.

‘Bijzonder moment’
Enzo: “Ik ben blij dat we met deze pop-up store weer iets kunnen doen voor mijn fans. Geweldig om te zien dat ze uit alle windstreken naar de Jumbo Foodmarkt in Tilburg zijn gekomen om samen met ons deze tijdelijke winkel te openen en deze samenwerking te kunnen vieren! Met trots kunnen we bekend maken dat de Knolpower broodtrommels en drinkbekers in alle Jumbo winkels komen te liggen. Dit is een heel bijzonder moment!”

Filiaalmanager Geert-Jan Kuper van Jumbo Foodmarkt in Tilburg, verwacht veel van de nieuwe Knolpower-lijn. “Wij willen onze klanten blijven verrassen en op deze manier bijdragen aan een leuke start van het nieuwe schooljaar. Je merkt ook aan de reacties van de fans vandaag dat Enzo Knol enorm populair is. Mooi om te zien hoe enthousiast zijn fans over de producten zijn en dat ze uit alle hoeken van het land naar de pop-up store gekomen zijn. Ik denk dat we met deze lijn schoolspullen veel fans blij gaan maken!”

Ook speciale girlslijn
Naast de Knolpower-lijn, brengt Jumbo ook schoolspullen op de markt die vooral zijn gericht op meiden. Dit assortiment bestaat onder andere uit notitieboeken, etuis, multomappen, pennen en potloden, schriftensets, sticky notes en washi tape. Zowel de Knolpower- als de girlslijn zijn verkrijgbaar in 250 Jumbowinkels verspreid over het land. Daarnaast zijn er voor F1-fans ook Max Verstappen broodtrommels en drinkbekers. De gehele Knolpower-lijn is ook online verkrijgbaar. Zo biedt Jumbo volop keuze om met een goed gevulde schooltas aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

Fotobijschrift: Enzo Knol opende in het bijzijn van vele enthousiaste fans zijn Knolpower pop-up store in Jumbo Foodmarkt Tilburg.