Beeld Tekst
Veghel, 23 december 2018

Elke dag koken met TV-kok in Wat Eten We?

‘Wat eten we?’ is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist, en iedereen kan direct – stap voor stap – meekoken! Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt heel Nederland samen met Roberta in een handomdraai een inspirerende maaltijd. Wat Eten We? is vanaf maandag 7 januari elke werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6.

De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn betaalbaar: lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Roberta begint bij de basis van een goede maaltijd, waardoor de kijkers heel makkelijk kunnen meekoken. Het menu van de hele week is te vinden op het platform www.jumbo.com/watetenwe, en de andere social kanalen van Jumbo. Naast de kant-en-klare boodschappenlijstjes, zijn hier ook de recepten, kookvideo’s en handige tips voor in de keuken te vinden. De boodschappen voor elke maaltijd zijn direct online te bestellen en te verkrijgen in iedere Jumbo-winkel.

Wat Eten We?is kooktelevisie zonder montage. Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts. Dit programma geeft je het gevoel gezellig aan te schuiven bij een vriendin, aan een vertrouwde keukentafel. Net als vroeger, maar wel met de techniek van nu!

Wat Eten We? is een samenwerking tussen Jumbo, SBS6 en Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, elke werkdag vanaf maandag 7 januari, 17.30 – 18.00 uur.
Eet je later? Dan kun je via KIJK en www.jumbo.com/watetenwe de uitzending uiteraard later bekijken.