Tekst
Veghel, 16 april 2019

Eline Janssen wint landelijke kleurwedstrijd van Jumbo

Met haar prachtige kleurplaat wist Eline van 6 jaar de hoofdprijs van de Jumbo Dagje Uit kleurwedstrijd binnen te slepen. Een jaar lang mag zij samen met haar gezin op stap en genieten van allerlei leuke uitjes. De gelukkige winnares kan gaan klimmen en klauteren in een indoorspeeltuin, een pretpark of dierentuin bezoeken, naar een museum of zelfs een filmpje pakken.

Jumbo organiseerde de kleurwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar tijdens de Dagje Uit spaaractie. Alle deelnemers maakten kans op een dagje uit voor het hele gezin door de kleurplaat in te leveren bij hun lokale Jumbo winkel. Uit alle inzendingen werd ook de mooiste ingekleurde kleurplaat van Nederland gekozen. Winnares Eline is heel blij met deze hoofdprijs: Super bedankt!!!

Stefan Hendrickx van Jumbo Den Bosch Helftheuvelpassage: “We zien ook dit jaar dat de Jumbo Dagje Uit spaaractie weer in trek is en dat er enthousiast gespaard wordt door onze klanten. Ik vind het zelf ook echt een leuke spaaractie en het is natuurlijk helemaal leuk dat ik vandaag onze jonge klant blij mag maken met deze fantastisch prijs. Wie wil er nu niet een jaar lang gratis naar allerlei leuke uitjes? Ik wens Eline en haar familie heel veel plezier met alle dagjes uit.”

Sparen voor een Dagje Uit
De ‘Dagje Uit’ spaaractie loopt nog tot en met dinsdag 30 april. Bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van €2,50. Ook zijn er wekelijks extra kortingsmunten te krijgen bij aankoop van actieproducten. De korting is stapelbaar tot wel € 25,- per toegangskaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 5 januari 2020. Meer informatie is te vinden op jumbo.com/dagjeuit.

Fotobijschrift:
Eline Janssen krijgt van Jumbo filiaalmanager Stefan Hendrickx de hoofdprijs overhandigd, een jaar lang gratis naar allerlei leuke Dagjes uit.
Op de foto van links naar rechts: Stefan Hendrickx, Eline Janssen en haar zusje Sarah Janssen.