Veghel, 13 april 2016

Eerste Jumbo in Almelo wordt feestelijk geopend

Nieuwe winkel aan Bornerbroeksestraat opent deuren op woensdag 11 mei
Inwoners van Almelo en omgeving kunnen vanaf woensdag 11 mei voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan Bornerbroeksestraat 79. Uiteraard laat Jumbo de opening van deze eerste Jumbo winkel van Almelo niet onopgemerkt voorbij gaan. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zaterdag 14 mei.

Filiaalmanager Pascal Bonthuis is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.” De winkel telt ruim 1300 vierkante meter vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. Hiermee wil Jumbo Almelo Bornerbroeksestraat de klanten echt inspireren.

Nieuwe winkelbeleving
De winkel aan de Bornerbroeksestraat wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Zo beschikt de winkel straks over een bak-en-lakafdeling voor vers gegrild vlees. Ook kunnen klanten er zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en mosselen. De nieuwe winkel biedt onder meer een ruim biologisch assortiment, halal vleeswaren, een groot glutenvrij diepvries assortiment en gekoelde dranken, zoals wijn en bier. Ook komt er een sap machine voor vers geperst sinaasappelsap. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de stomerijservice, een geldautomaat, een OV-oplaadpunt en beschikt de winkel over een slijterij. Klanten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein voor de winkel.

Pick Up Point
Ook is de winkel uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij het speciale afhaalpunt in de winkel, om de hoek bij de ingang. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan enkel worden betaald met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 – 20:00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 10:00 – 20:00 uur geopend.

7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de opening. “Dit is alweer de 581e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel doen we ons uiterste best om te zorgen voor meer dan 100% tevreden klanten. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij werken daarom allemaal volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis. Niet voor niets is Jumbo door GfK in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Openingstijden
De nieuwe winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 12.00 tot 18.00 uur.