Beeld Tekst
Veghel, 27 augustus 2020

Een goed begin van de week door thuisbezorging van Jumbo op zondag

Jumbo Supermarkten start vanaf 13 september met het bezorgen van boodschappen op zondag. Klanten van ongeveer 250 winkels in grote delen van Noord-Holland, midden-Nederland, Noord-Brabant en Zeeland kunnen hun boodschappen dus ook op zondag laten bezorgen. Jumbo speelt hiermee in op de aanhoudende groei van online bestellingen. Deze uitbreiding van de bezorgservice leidt tot een betere spreiding van de drukte, zodat nog meer klanten voor al hun boodschappen bij Jumbo terecht kunnen.

Thuisbezorging is bij Jumbo al sinds de start een groot succes en het groeit hard. Om beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag en de aanhoudende drukte, starten Jumbo vanaf 13 september de proef met bezorging op zondag. De bezorging kost 7,95 euro en klanten kunnen tot vrijdagavond 23.59 uur hun bestelling doorgeven. Het betreft vooralsnog een proef, waarbij Jumbo continu bekijkt hoe klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden met hun boodschappen.

“Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten kijken we voortdurend naar uitbreiding van de bezorgmogelijkheden”

Verdere capaciteitsuitbreiding

“We zien een aanhoudende groei in online bestellingen bij Jumbo,” zegt Jurriaan Pouw, manager e-commerce bij Jumbo. “Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten kijken we voortdurend naar uitbreiding van de bezorgmogelijkheden. Daar komt nu thuisbezorging op zondag bij vanuit onze hubs in Amsterdam, Breda, ’s-Hertogenbosch, Middelburg en Utrecht. Begin 2021 openen we een nieuw e-fulfilmentcentrum in Bleiswijk, waardoor we onze capaciteit weer fors uitbreiden.”

Meer informatie over zondagbezorging staat op jumbo.com/zondagbezorging.