Beeld Tekst
Veghel, 22 januari 2018

Drie dagen feest op het ijs tijdens de Jumbo Schaatsdagen

Jumbo is groot fan van schaatsen. Daarom is de supermarktketen deze winter ‘Presenting Partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Deze vierhonderd meter lange schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam is op 17, 18 en 28 februari het decor voor de Jumbo Schaatsdagen. Drie dagen vol ijsplezier, clinics, feestelijke muziek, lekker eten en drinken en de aanwezigheid van verschillende topschaatsers uit Team LottoNL-Jumbo. Vanaf deze week kunnen klanten uit de regio Amsterdam gratis tickets bemachtigen voor de Jumbo Schaatsdagen.

Voor jong en oud
Tijdens de Jumbo Schaatsdagen is er een programma voor jong en oud. Voor de kleine schaatsers is er een krabbelbaan, ijshockey op sleetjes en een icebike challenge. Ook kunnen kinderen werken aan hun schaatstechniek met een instructeur. Voor grote schaatsfans is er – naast het vrij schaatsen – keuze uit ijssjoelen en een schaats- of curlingclinic. Buiten de baan kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in de diverse horeca van La Place of de skate-in icebar. Ook kan er gekeken worden naar de Olympische Spelen, die op dat moment in volle gang zijn. Om het feestelijke gevoel compleet te maken, draait er alle dagen een DJ op de Coolste Baan van Nederland.

Gratis tickets
Jumbo zet al jaren vol in op gezondheid en moedigt haar klanten aan om niet alleen gezonder te eten, maar ook meer te bewegen. Bijvoorbeeld door zelf het ijs op te stappen! Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken, kunnen klanten uit de regio Amsterdam tijdens de Jumbo Schaatsdagen gratis de ijzers onderbinden. Bij besteding van €15 aan boodschappen, krijgen de klanten van Jumbo supermarkten in de regio Amsterdam* een gratis ticket, zo lang de voorraad strekt. Er zijn ruim 20.000 tickets beschikbaar voor de Jumbo Schaatsdagen.

Meer informatie is te vinden op www.jumbo.com/content/de-coolste-baan

*Kaarten voor de Jumbo Schaatsdagen zijn beschikbaar bij Jumbo filialen in de volgende plaatsen: Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Almere-Haven, Amstelveen, Amsterdam, Baarn, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg, Diemen, Egmond aan Zee, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Hilversum, Hoofddorp, Huizen, Kortenhoef, Landsmeer, Laren, Lelystad, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Purmerend, Schoorl, Soest, Vinkeveen, Wilnis en Zwaagdijk.