Beeld Tekst
Veghel, 10 juli 2019

Dobberend je favoriete wielrenners steunen? Dat kan met het Jumbo Drijftenue

Nederland is – met dank aan de flitsende start van de Jumbo-Visma wielerploeg aan de Ronde van Frankrijk – volledig in de ban van de Tour de France. Om de fans wat verkoeling te bieden deze zomer en hun wielerhelden in stijl aan te kunnen moedigen, introduceert Jumbo Supermarkten het Drijftenue: een luchtbed in de vorm van het bekende gele wielershirt van de Jumbo-Visma ploeg. Het Drijftenue is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Jumbo.

Jumbo vindt het belangrijk om jong, sportief talent te steunen en is al jarenlang de trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. Met het drijftenue wil Jumbo de wielrenners – samen met de Nederlandse fans – aanmoedigen tijdens hun jacht naar succes.

Supporten en winnen tegelijk
Fans kunnen de Jumbo wielerploeg online aanmoedigen en tegelijkertijd zelf mooie prijzen winnen door een zomerse foto met het luchtbed te maken en te delen met #Drijftenue. De hoofdprijs is een volledig verzorgde reis naar de Ronde van Spanje voor twee personen. Daarnaast maken wielerfans kans op één van de felbegeerde gesigneerde Jumbo-Visma shirts of één van de vijftig merchandise-pakketten van de wielerploeg met daarin een sleutelhanger, vlag, handtekeningenkaarten en een bidon.

Het Jumbo Drijftenue is verkrijgbaar voor slechts één euro bij aankoop van verschillende actieproducten. De drijftenues zijn vanaf vandaag te koop in alle Jumbo supermarkten in heel Nederland en online, zolang de voorraad strekt.