Veghel, 24 november 2016

Den Haag 100e locatie van Jumbo Bezorgservice

Vanaf deze week kunnen klanten van Jumbo in Den Haag en omgeving hun boodschappen thuis laten bezorgen. Hiermee bezorgt de supermarktenketen inmiddels vanaf 100 locaties in Nederland. Iedereen die in de hofstad zijn boodschappen online bestelt via Jumbo.com of de Jumbo app kan ze nu thuis laten bezorgen door een medewerker, zelfs tot in de keuken. Indien gewenst kunnen de boodschappen ook worden opgehaald bij één van de Pick Up Points.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij in de supermarkt en steeds vaker kiezen zij er ook voor om hun boodschappen online te bestellen, bijvoorbeeld als zij weinig tijd hebben of wanneer er veel producten nodig zijn voor een feestje. Het was in Den Haag en omgeving al mogelijk om de online bestelde boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in de winkels en nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen”, aldus Jurriaan Pouw, directeur E-commerce a.i. van Jumbo Supermarkten.

Beste service
De Jumbo Bezorgservice wordt vanuit de Pick Up Points bij de winkels georganiseerd. De boodschappen worden thuis – indien gewenst tot in de keuken – afgeleverd door een vertrouwd gezicht uit de winkel. Pouw legt uit: “Jumbo garandeert ook online de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Al onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Uitgebreid assortiment
Jumbo heeft online een breed supermarktassortiment met ruim 20.000 unieke artikelen. Ook de Jumbo jaar- en seizoensaanbiedingen die klanten kennen uit de fysieke winkels gelden op Jumbo.com en in de Jumbo app. Verse producten zijn online ook te bestellen, zelfs ingevroren vers brood kan aan het winkelwagentje worden toegevoegd.

Online besteld, volgende dag in huis
Klanten die online bestellen kunnen de boodschappen de volgende dag thuisbezorgd krijgen. Daarbij kiezen zij uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. Thuisbezorgen via Jumbo.com is bovendien kosteloos als de klant online een geselecteerd actieproduct bestelt.