Beeld Tekst
Veghel, 1 maart 2018

De schaatskoorts heerst: 24.000 Jumbo klanten het ijs op

De Jumbo Schaatsdagen stonden garant voor een flinke dosis ijspret voor jong en oud. Zo’n 24.000 klanten van de supermarktketen beleefden op 17, 18 en 28 februari een dag vol schaatsplezier op de Coolste Baan van Nederland. Naast vrij schaatsen en curling clinics, waren er drie dagen verschillende topsporters van team LottoNL-Jumbo aanwezig; onder meer Yvonne Nauta en Gerben Jorritsma. Gisteren werd de laatste Jumbo Schaatsdag feestelijk afgesloten met een dj en liveband.

Jumbo omarmt schaatsen en wil de sport dan ook meer op de kaart zetten. Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, vertelt: “Zelf heb ik de schaatskoorts echt te pakken. Onze familie vindt schaatsen fantastisch! Niet voor niets is Jumbo al jarenlang de trotse sponsor van Team LottoNL-Jumbo en zijn we verheugd met de verlenging van onze verbintenis aan Team Oranje. Wij herkennen de winnaarsmentaliteit van Nederlandse topsporters ook in ons DNA. Maar we bieden niet alleen toptalenten een kans, we motiveren ook de rest van Nederland om de ijzers onder te binden. Gezondheid en bewegen staan bij ons immers hoog in het vaandel. De Coolste Baan van Nederland vormde een mooi decor voor de Jumbo Schaatsdagen, waar duizenden klanten uit de regio Amsterdam in actie zijn gekomen, en waar we binnenkort nog eens kunnen genieten van onze schaatstoppers.”

De Coolste Baan van Nederland
Jumbo is ook deze winter ‘Presenting Partner’ van de 400 meter lange ijsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De Coolste Baan van Nederland is op 9, 10 en 11 maart het strijdtoneel van het WK Allround schaatsen, waarvoor Jumbo klanten in heel Nederland vanaf 28 februari gratis kaarten kunnen bemachtigen. Bij besteding van € 25,- of meer aan boodschappen ontvangen zij een voucher die ingewisseld kan worden voor een ticket.

Fotobijschrift: Schaatsers Yvonne Nauta en Gerben Jorritsma beleefden gisteren samen met de kinderen op de Coolste Baan van Nederland volop ijsplezier tijdens de laatste Jumbo Schaatsdag.