Veghel, 7 april 2016

Chanell Cornelissen (7) wint Gouden Ticket met kleurwedstrijd Jumbo voor attractieparken, dierenparken en musea

Eindhovense krijgt jaar lang onbeperkt toegang dankzij Dagje Uit-actie
Het lijkt wel een droom: je wint met je kleurplaat een Gouden Ticket en mag een jaar lang gratis naar heel veel attractieparken, dierenparken en musea. Voor Chanell Cornelissen (7) uit Eindhoven is die droom werkelijkheid geworden. Zij is namelijk de winnares van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo en mag haar familie onbeperkt mee op stap nemen. Ook gaat zij met haar klasgenoten van Basisschool Hanevoet in Eindhoven genieten van een schoolreisje naar Attractiepark Slagharen.

De Dagje Uit kleurwedstrijd is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen konden de kleurplaat ophalen bij een lokale Jumbo winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. Door de kleurplaat mooi in te kleuren en in te leveren bij Jumbo maakten zij kans op het Gouden Ticket. Chanell Cornelissen is dolenthousiast: “Ik vond het heel leuk om mee te doen aan de kleurwedstrijd en ben heel blij dat ik gewonnen heb. Nu kan ik met mijn familie het hele jaar door leuke dingen doen én ik mag met de klas op schoolreisje naar Attractiepark Slagharen. Ik kan niet wachten!”

Nog meer winnaars
Naast de landelijke winnares van het Gouden Ticket heeft elke Jumbo winkel een lokale winnaar geselecteerd. Deze winnaars mogen met het hele gezin een gratis dagje uit. De Dagje Uit kleurwedstrijd is onderdeel van de Dagje Uit spaaractie van Jumbo. Tot en met dinsdag 3 mei krijgen klanten bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale kortingsmunt. Daarmee kunnen zij simpel en snel sparen voor korting op een leuk dagje uit. De korting kan oplopen tot wel 15 euro per entreekaartje.