Veghel, 1 april 2016

Bloemen en taart tijdens feestelijke opening Jumbo in Amersfoort

De nieuwe Jumbo winkel aan de Leusderweg in Amersfoort opent op dinsdag 26 april haar deuren. Jumbo laat dit bijzondere moment uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Inwoners van Amersfoort en omgeving zijn dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 16.00 uur. De eerste 150 klanten worden verwelkomd met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 1 mei.

De nieuwe winkel biedt bijna 1500 vierkante meter winkelplezier. De trots van de winkel is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. Hiermee wil Jumbo Amersfoort Leusderweg de klanten echt inspireren.

Unieke Jumbo formule
Filiaalmanager Carlo Verwoerd is trots op de nieuwe winkel: “Ik kijk ernaar uit om inwoners van Amersfoort en omgeving te verwelkomen. Mijn team en ik zijn klaar om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Jumbo is de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert. Niet voor niets is Jumbo door GfK in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Nieuwe winkelbeleving
De winkel aan de Leusderweg wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Zo kunnen klanten er bijvoorbeeld zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook heeft de winkel een Bak & Lak afdeling waar onder meer verse spareribs en gegrilde kip verkocht worden. Klanten vinden er ook een ruim biologisch assortiment en een slijterij. Gratis parkeren is mogelijk op de algemene parkeerplaats bij de winkel.

Zelfscan
Bijzonder aan de winkel is dat klanten straks gebruik kunnen maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden”, legt filiaalmanager naam uit. “Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

7 Zekerheden
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten/ kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening. “Dit is alweer de 580e Jumbo in Nederland. Ook in deze winkel doen we ons uiterste best om te zorgen voor meer dan 100% tevreden klanten. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij werken allemaal volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo garanderen we dat klanten bij Jumbo snel en efficiënt boodschappen kunnen doen. Is een klant bijvoorbeeld de vierde wachtende in de rij en kan er nog een kassa bij? Dan krijgt de klant de boodschappen gratis.”

Nieuwe medewerkers
Jumbo Amersfoort Leusderweg is nog op zoek naar hulpkrachten voor de winkel. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.