Beeld
Veghel, 2 december 2016

Beste Jumbo winkel van Nederland staat in Oldenzaal

Het is feest bij de Jumbo winkels in Oldenzaal, Veldhoven en Eerbeek. Zij mogen zich komend jaar de beste Jumbo winkels van Nederland noemen. Dit is gisteravond bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Gouden Jumbo’s in Hilversum. Voor de derde editie van de landelijke winkelwedstrijd van Jumbo Supermarkten waardeerden ruim 500 juryleden zo’n 580 Jumbo winkels in Nederland.

Jumbo Kuipers in Oldenzaal is uitgeroepen tot de grote winnaar, gevolgd door Jumbo Veldhoven en Jumbo Heine Eerbeek die de tweede en derde plaats behaalden. De winkel van ondernemer Björn Kuipers en zijn vrouw Marlies Kuipers behaalde ook in de tussenrondes en met de waardering van Jumbo’s 7 Zekerheden de hoogste scores.“Ik ben ontzettend trots op alle medewerkers van Jumbo”, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “De betrokkenheid en de wil om samen de beste prestatie neer te zetten, is inspirerend. Deze inzet in combinatie met de unieke Jumbo formule is kenmerkend voor het succes van de winkels. Maar, zoals bij iedere wedstrijd, kan er maar één winnaar zijn. Dit jaar stak Jumbo Oldenzaal er met kop en schouders bovenuit. Een geweldige prestatie!”, aldus Van Eerd.

“Dit jaar stak Jumbo Oldenzaal er met kop en schouders bovenuit. Een geweldige prestatie!”

Jury
In de afgelopen anderhalve maand zijn ruim 500 juryleden in teams op pad gegaan om alle Jumbo winkels van Nederland te waarderen. De juryteams, bestaande uit verschillende medewerkers – van filiaalmanager en ondernemer tot kantoormedewerker en directielid – bekeken de winkels door de ogen van de klant. De drie Jumbo winkels met de hoogste score zijn bekroond met een felbegeerde Gouden Jumbo. Daarnaast zijn prijzen uitgereikt op winkelniveau, afdelingsniveau en voor de uitvoering van Jumbo’s 7 Zekerheden.