Beeld Tekst
Veghel, 3 juli 2017

72.000 vriendinnen bezoeken tweede editie Share a Perfect Day

Afgelopen weekend was Hilvarenbeek weer het decor voor een zeer geslaagde editie van Share a Perfect Day. Jumbo Supermarkten en Sanoma | SBS organiseerden samen voor de tweede keer dit grootse evenement voor vriendinnen. 72.000 vrouwen kwamen naar Share a Perfect Day voor een dag vol muzikale optredens, ontspannen, lachen, shoppen, borrelen en tal van workshops. Een stijging van maar liefst 20% ten opzichte van de eerste editie. Vrijdag stonden Nielson en Jan Smit op de bühne, zaterdag zorgden Guus Meeuwis en dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano voor topdrukte en zondag sloot een zonnig Share a Perfect Day af met spectaculaire shows van DI-RECT en Kensington.

Vorig jaar trok Share a Perfect Day tijdens de eerste editie al zo’n 60.000 bezoekers. Dit jaar wist de organisatie met een uitgebreide line-up van topartiesten en inspirerende workshops duizenden extra bezoekers te interesseren voor een perfect dagje uit. Naast de grote optredens van zangers, bands en dj’s waren ook juist de kleinere workshops erg populair. Stylist Fred van Leer gaf stylingadvies, nuttig en hilarisch, zoals alleen hij dat kan. Foodbloggers als Chickslovefood en topsporters van Team Lotto-Jumbo lieten in de kookstudio zien hoe zij gezond koken. Er waren tal van beauty-workshops, voor de nieuwste tip & tricks. Ook de andere creatieve workshops én sportieve activiteiten als yoga en zumba waren erg populair. De bezoekers genoten zichtbaar van lekker en gezond eten en drinken en konden bijna overal terecht voor proeverijtjes. Maar ook zelf konden zij aan de slag; met het maken van een gezond ontbijt, het bakken van taartjes tot het koken van een compleet gerecht.

“Share a Perfect Day was wederom zeer geslaagd. Vorig jaar zijn we dit evenement voor vrouwen gestart, om onze klanten ook buiten de Jumbo-winkels te kunnen verrassen en inspireren. Het evenement werd toen zo goed gewaardeerd, dat we samen met onze partner Sanoma gemotiveerd waren dit jaar een nog mooier programma neer te zetten. Ik zag veel vrouwen met een grote lach op het gezicht lol beleven en ik hoop dat we hen weer veel inspiratie hebben kunnen bieden. De vele reacties die ik krijg zijn in ieder geval weer lovend. Een perfecte start van de zomer!”, aldus Monique Groenewoud-van Eerd, Hoofd Sponsoring en Evenementen bij Jumbo.

Ook Louise van Nispen, Domain Director Women bij Sanoma, kijkt zeer tevreden terug op het afgelopen weekend. “We zijn enorm trots op de tweede editie van Share a Perfect Day..Het was gezellig druk, de sfeer was ontzettend goed, de bezoekers hadden het zichtbaar erg naar hun zin en er werd veel geproefd, gelachen, gedanst en lekker geshopt.  We hebben ongelooflijk veel positieve reacties ontvangen. Van de bezoekers, maar ook van de partijen waarmee we samenwerken. Daar doen we het voor.”