Beeld
Veghel, 22 september 2021

700ste Jumbo winkel feestelijk geopend in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam

Vandaag opende Jumbo haar 700ste winkel. De nieuwe Jumbo City in het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam werd in aanwezigheid van de familie Van Eerd, het Jumbo City team en alle belangstellenden om 11.00 uur geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Amsterdam en omgeving er terecht voor een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook voor een groot aanbod aan verse maaltijden, biologische producten en culinaire extra’s.

Als 700ste winkel markeert Jumbo City in winkelcentrum Gelderlandplein een mijlpaal voor Jumbo. De winkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels en restaurantketen La Place. De gemakswinkel speelt zo in op de verschillende behoeften van klanten uit de stad. Tijdens de opening ontvingen de eerste 100 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien worden klanten die in de openingsweek voor een bedrag vanaf 10 euro boodschappen doen (tot en met zondag 26 september) getrakteerd op een Jumbo biologische karamel zeezout chocoladereep.

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City Gelderlandplein ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zondag van 9.00 tot 20.00 uur.

Fotobijschrift 1: De 700ste winkel in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam werd met een druk op de knop feestelijk geopend door familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein.

Fotobijschrift 2: De eerste 100 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.

Fotobijschrift 3: In de koffiekorner kunnen klanten terecht voor een lekker kopje La Place koffie to go en een lekkernij, zoals een verse wafel.

Fotobijschrift 4: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor verse maaltijden, zoals dagverse sushi, warme pizza en belegde broodjes.

Fotobijschrift 5: Bij de bakkerij vinden klanten luxeproducten zoals chocolade van Coco & Sebas, La Place brood en B-BROOD.

Fotobijschrift 6: In de nieuwe Jumbo City is er een extra groot biologisch- en vegetarisch assortiment verkrijgbaar.

Fotobijschrift 7: De nieuwe winkel biedt een uitgebreid assortiment van Amsterdamse oorsprong, waaronder Mokums Schoffie.